"Глава уряду доручив Міністерству внутрішніх справ та Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства підготувати та подати на розгляд уряду проект рішення про виділення коштів для компенсації збитків", — повідомили у прес-службі Кабінету міністрів.

Прем’єр-міністр наголосив, що потрібно відповідально зафіксувати всю матеріальну шкоду, яку було завдано внаслідок спецоперації і, що всі збитки повинні бути компенсовані. Азаров доручив також Міністерству фінансів забезпечити фінансування витрат із резервного фонду.

Як раніше повідомлялось, під час затримання особливо небезпечних злочинців у ніч на 30 вересня у перестрілці загинули двоє і отримали поранення 4 міліціонерів. Зловмисникам вдалось втекти.

1 жовтня міліції вдалось встановити їх місцезнаходження і в той же день в Одесі почалась спецоперація зі знешкодження особливо небезпечних злочинців. Під час спецоперації з використанням спецзасобів — автоматичної зброї і гранатометів — міліціонери знищили двох злочинців. Третьому вдалось втекти.

Внаслідок спецоперації пошкодженими виявились автомобілі, які були припарковані біля готелю, в якому переховувались злочинці. При цьому, як наголошує УНІАН, сам готель ремонту, швидш за все, не підлягає.