Кілька журналістів розвернулися до Азарова спинами з табличками "Сьогодні журналісти, завтра - ваша дочка, сестра, дружина".

"Ми поважаємо роботу журналістів, але не перетворюйте роботу Кабміну в цирк. Ви маєте право звертатися до уряду. Але такі дії показують рівень нашої журналістики", - вважає Прем’єр.

Як розповіла "Українській правді" кореспондент "Лігабізнесінформ" Наталія Тарасовська, акредитації позбавили її, журналіста "5 каналу" Ірину Герасимову, кореспондента "Дела" Віру Щербакову, журналістів РБК, Українських новин, "Коммерсанта".

"Сказали, що акредитації позбавлять за рішенням інформаційної служби. Прес-секретар каже, що ми могли ініціативною групою звернутися для зустрічі з Азаровим. Буде дана правова оцінка цього акту", - сказала Щербакова.

Нагадаємо, під час опозиційного мітингу невідомі побили кореспондентку 5-го каналу Ольгу Сніцарчук та фоторепортера газети "Коммерсант" Владислава Соделя.

Партія УДАР вважає, що відповідальність за побиття журналістів під час акції в Києві мають відповідати правоохоронці і, зокрема, міністр МВС Віталій Захарченко.

Вчора Захарченко відмовився зустрітися з представниками ЗМІ, хоча раніше дав на це згоду.

Вадим Тітушко, якого звинувачують у побитті дівчини, розповів свою версію подій 18 травня.