"Я однозначно скажу – це катастрофа. І ми з попередньою владою до цієї катастрофи підійшли. І якби був інший результат на виборах 2010 року, то Україна, дійсно, була би повністю в катастрофі. Тут навіть ніяких сумнівів не виникає", – заявив Азаров.

Він також вважає, що в об’єднаної опозиції зараз немає реальних кандидатів у президенти.

"Ось лозунг, заклик – "Імпічмент президента". Що він дає? А кого в президенти? Цих ліриків від опозиції? Це взагалі виглядає несерйозно меншою мірою", – заявив прем’єр-міністр.

Окрім того, на думку Азарова, на майбутніх парламентських виборах переможе Партія регіонів, а в опозиційних політичних сил немає конструктивної програми розвитку України.

"Я вже зараз бачу, мої поїздки, соціологія показують, що Партія регіонів впевнено переможе на цих виборах. Нашим опонентам нічого конструктивного запропонувати людям немає. У них немає конструктивної програми", – переконаний він.

До слова, лідер УДАРу Віталій Кличко заявив, у новій Верховній Раді підтримає ухвалення закону про імпічмент Президента, так як, за його словами, люди мають право висловити недовіру Президентові.