Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

"Давайте разом брати участь у напрацюванні підходів у переговорах з ЄС... Також ми готові включити їх до складу слідчих комісій. Ми також готові забезпечити максимальну прозорість і відкритість цього процесу для громадськості", - заявив Азаров.

Прем’єр також додав, що уряд готовий сісти за круглий стіл з опозицією, як тільки демонстранти розблокують будівлю Кабміну.

“Уряд готовий провести круглий стіл з представниками опозиційних сил та громадськості з метою врегулювання політичної ситуації в Україні... Головною умовою конструктивного проведення круглого столу має стати розблокування всіх адміністративних будівель", - сказав він.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада не проголосувала за законопроект "Про відповідальність Кабінету Міністрів України (№3692)" за основу та в цілому. За таке рішення свої голоси віддали тільки 186 народних депутатів.

Сьогоднішнє ранкове засідання парламенту тривало кілька хвилин. Сесію відкрили і одразу закрили. Опозиція заблокувала трибуну. Як далі працювати - депутати не вирішили.