Він вважає, що в такому разі потрібно скликати на 13-14 лютого в Києві Загальноукраїнське Віче.

“Нас повинно бути в такій кількості, яка дозволить повністю заблокувати урядовий квартал і не дати Партії регіонів зайти у ВР”, - написав політик у Facebook.

Він наголошує, що “відповідне звернення до нації від Майдану та партій має бути уже сьогодні”, окрім того, потрібно терміново оголосити загальну мобілізацію “усіх, хто може долучитися до спротиву, в тому числі і силового”.

Читайте також: Влада пропонує на вибір вбивство, рабство або диктатуру, — Балога

“Парламентська опозиція повинна не грати з владою у піддавки, а уже зараз чітко сказати: єдиним питанням, яке може розглядатися у ВР - це повернення до Конституції 2004. Для цього потрібне лише одне голосування, а не 6 місяців роботи в комісіях”, - заявив Балога.

Наступним етапом, на його думку, має стати “формування перехідного уряду та прийняття рішення про повне перезавантаження влади з достроковими парламентськими та президентськими виборами”.

“Будь-який інший сценарій - це час для влади, який потрібен їм для того, щоб повністю придушити країну. Це той випадок, коли або Майдан переходить у наступ, або чекає, поки влада розчавить усіх по одному”, - наголосив Балога.