“Скористався своїм законним правом і направив депутатське звернення до МВС. Думаю, багатьом з нас цікаво буде почути, скільки кримінальних справ порушено за “мінування” вокзалів, аеропортів, станцій метро, і скількох людей притягнено до відповідальності”, - написав Балога на своїй сторінці у Facebook.

“Не знаю як ви, а особисто я не бачив жодного повідомлення про арешти “телефонних терористів”. Зате, чув про затримання активістів. Але, хочу зауважити, що коли якась дитина, або не дуже тверезий чоловік по телефону “замінує” якусь школу, за годину він уже сидить у відділку, а прес-служби силових структур героїчно про це рапортують. Чим відрізняється нинішня ситуація? Що заважає знайти “мінерів”? Може, потрібна якась наша допомога у розшуку цих людей?”, - додав депутат.

Віктор Балога просить надати результати розгляду звернення впродовж 10 днів, передбачених законом.

Нагадаємо, за останні дні неодноразово повідомляли про замінування станцій метро у Києві. Востаннє станції "Хрещатик" та "Майдан Незалежності" закривали 11 грудня зранку перед сьомою годиною. Пізніше стало відомо, що повідомлень про замінування сьогодні не було, КМДА розпорядилася закрити станції столичного метрополітену “Майдан Незалежності” та “Хрещатик” із міркувань безпеки громадян під час мітингу.

Також 11 грудня на гарячу лінію "102" надійшло повідомлення про мінування міжнародного аеропорту "Бориспіль", аеропорту "Жуляни" та центрального залізничного вокзалу Києва.