Протягом ночі бойовики 26 разів відкривали вогонь по позиціях наших військових. Під вогонь терористів потрапили 11 населених пунктів та позиції українських військових поблизу них, повідомляє прес-центр АТО на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Районом найбільшого загострення залишається донецький аеропорт та населені пункти поблизу нього.

Цієї ночі незаконні збройні формування 12 разів застосували реактивні системи залпового вогню "Град", з яких обстріляли метеовежу донецького аеропорту, населені пункти Красногорівка, Невельське, по два рази Опитне і Піски та п’ять разів — Тоненьке,
— йдеться в повідомленні.

Загалом за добу терористичні збройні формування 84 рази обстріляли позиції українських військових.

Також силами АТО за добу зафіксовано 9 фактів ведення повітряної розвідки із застосуванням безпілотних літальних апаратів над населеними пунктами Нижнє, Щастя, Волноваха, Новоселівка, Кальчик, Маріуполь та у донецькому аеропорту.

Нагадаємо, за словами Дмитра Тимчука, ситуація в зоні конфлікту на Донбасі серйозно ускладнилась. Нарощування інтенсивності обстрілу позицій українських військ і проведення перегрупування сил і засобів терористи прикривають активною інформаційною кампанією, звинувачуючи українську сторону в "зриві перемир'я".