За її словами, будинок не житловий, а, ймовірно, — комплекс для розваг та відпочинку з трьох великих дерев'яних будинків, гаражу та спортивного комплексу.

Взагалі Сім'я відгризала для себе найкрасивіші шматочки України. Така доля спіткала і сосновий бір на березі Дніпра біля Переяслава. Місцеві говорять — це дача Януковича, однак докази того, що маєток будував Курченко знайшлися в збройній кімнаті – там лежав дозвіл на карабін на ім'я Курченка,
— пише Чорновол у своєму блозі на "Українській правді".

У будинку Курченка є зброярня, де лежить ціла сумка патронів, проте, зброї нема, тож її, ймовірно, зброю власник вивіз. Але можна здогадатися, яка зброя тут була: залишилися інструкції з користування УЗІ, а також набої до пістолетів та автомату Калашнікова.

В іншій будівлі - папери з ім'ям Сергія Курченка.

Мова йде про офісну будівлю за адресою Київ, Гончара, 35. Це офіс сина генпрокурора Артема Пшонки-Саші Януковича, який спеціалізувався на відмиванні грошей, куди заносили хабарі та відкати для Сім'ї. Нажаль більшість паперів була вивезена або знищена, подекуди підлога була засипана стружкою від порізаних документів, з комп'ютерів були вийняті жорсткі диски,
— пише авторка.

На 9-му поверсі офісу Чорновол знайшла маленький ресторан, в шухляді кабінету поряд з рестораном лежав цікавий список власників клубних карток.

Фото Теняни Чорновол