"Після того як влада обламала зуби, намагаючись зшити білими нитками сфальшовані справи проти Юлії Тимошенко, вона вдалася до послуг особи, яка протягом більше десяти років відома тим, що пропонувала різним силам як у середині країни, так і за її межами, недешево продати якісь "нові записи" з кабінету Кучми", – йдеться у заяві партії.

У "батьківщині" нагадали, що "саме у приміщенні адміністрації Президента Кучми на Банковій фальшувалися перші справи проти Юлії Тимошенко".

"У тому самому кабінеті, де сьогодні сидить Янукович. І єдино можливою інформацією, якою може володіти Мельниченко, це накази Кучми про репресії проти нашого лідера", – додають у прес-службі.

Також у партії наголошують, що у 2003 році у Луганську відбувся суд у справі щодо вбивства Євгена Щербаня, та й підконтрольний Кучмі суд не зміг віднайти найменших доказів причетності екс-прем'єрки до цього злочину.

"Не зміг знайти, бо їх просто не існує і не існувало у природі", – додали у "Батьківщині".

Нагадаємо, згідно із опублікованими екс-майором Миколою Мельниченком у соцмережі Facebook відомостями, у записаних ним розмовах замовником вбивства Щербаня називається екс-прем'єр Павло Лазаренко, а оплату за вбивство здійснили Петро Кириченко і Юлія Тимошенко.