"Сос, мене затримали. Б'ють всіх по звірячому. Це пекло. Щоб не трапилось, всі вибачайте. Багато побитих, поряд зі мною хлопцеві розбили голову, допомогу не надають. Міліції пофіг. Затримані з різних областей. Бабух, Петік, я, Копилець, Яців, Сачко — затримані. Хто ігнорив — тепер я вас прошу вийти завтра на протести. На моіх очах 70-річного діда добили до крові. Не забудемо, не пробачимо", — написав він у Facebook.

За словами хлопця, діє кримський спецназ, "тримають в автозаку бійці кримських військ".

Згодом Микита написав, що його і ще кількох людей таки випустили, а інших повезли в невідомому напрямку. він припустив, що готуються нові затримання.

Тим часом на Майдані тих, хто постраждав, просять приходити під Головпоштамт.

"Адвокати! Загальна мобілізація! Ми продзвонюємо відділки, шукаємо затриманих людей. Скоро звернемось до вас за допомогою", — звертаються у "#Євромайдан".

Нагадаємо, сьогодні близько 1 години міліція і внутрішні війська розпочали штурм барикад на вулиці Інститутській, біля КМДА та на михайлівській площі. Згодом до Майдану Незалежності наблизилися тисячі бійців внутрішніх військ та "беркутівців". Вони проривалися крізь барикади і стали розбирати намети. Зараз люди моляться і просять не чіпати їх. Штурм триває уже 3 години.