Як зазначають у виданні, під час затримання журналіст отримав травми. На причетність до безладів його перевіряли в Оболонському РУВС.

Сам Андрій Кисельов розповів, що в якості журналіста супроводжував учасників протестних виступів. Вранці в середу він разом з активістами відправився до автозаку із затриманими опозиціонерами. Бійці “Беркута” витягнули всю групу з машини.

Читайте також: Будете знати, за кого голосувати, — "Беркут" вивіз активістів у ліс і жорстоко бив

Журналіст повідомив, що “беркутівці” змусили їх півтори години простояти на колінах на снігу. Також при затриманні він отримав поранення брови і численні удари. У лікарні він не був. За словами Кисельова, в протоколі записано, що він і активісти, які перебували з ним, кидали камені і викрикували антиурядові гасла, але цього насправді не було.

Щодо активістів заведено справу, за якою Андрій Кисельов проходить як свідок. Стаття, за якою порушено справу, невідома.

Нагадаємо, сьогодні зранку бійці “Беркута” затримали режисера проекту Lenta.doc Андрія Кисельова, який висвітлював заворушення в Києві за завданням редакції Lenta.ru.