За допомогою нього чоловік та жінка можуть легко та, головне, практично безболісно поставити крапку у своєму подружньому житті. І все це - у комфортних готельних умовах.

“Розлучення - доволі болісний процес, який особливо шкодить дитячій психіці. Отож, у нашому готелі це займе зовсім небагато часу, і це все в комфортних умовах”, - каже експерт з розлучень Анна Марі ван Ас.

Для початку пара робить замовлення на спеціальному сайті та обирає готель, в якому би вона хотіла розлучитися. Таких - десятки по всій країні. Потім туди приїжджає команда досвідчених психологів та юристів. А за якихось два дні - початок нового життя, і, найголовніше, без жодних стресів від розлучення.

“Ми ставимося до них, як до звичайних відвідувачів, ну, хіба більш пильно за ними спостерігаємо. Коли все закінчено, ми питаємо гостей, чи їм у нас сподобалося. Але в їхньому випадку це доволі недоречне запитання”, - каже голова прес-служби готелю Нінке Бонс.

Ціна стартує від 2,5 тисяч євро. Кінцева сума витрат залежить від складності процесу. Втім, голландці переконані, що жодні гроші не вартують витрачених нервів та часу. Відтак, у “Готелі розлучень” практично немає нестачі клієнтів.