Знімок був зроблений на урочистому прийомі в готелі Hotel de Paris в Монте-Карло, одним з організаторів якого став принц Монако Альберт II.

Серед відомих персон, запрошених туди, були модель Діана Крюгер, актори Джошуа Джексон і Роуз Макгоун. Проте Клінтон віддав перевагу спілкуванню з Дженіфер Таулов, Бруклін Лі і Ташей Рейн — теж актрисами, але які знімаються в жанрі "кіно для дорослих".

На скандальному фото Бруклін Лі стоїть ліворуч від екс-президента, праворуч його обіймає Таша Рейн, а поруч позує Дженіфер Таулов. На вечорі всі дівчата виглядали цілком пристойно — в довгих сукнях в підлогу вони скромно посміхалися в камеру.

Однак той факт, що порнозірки були запрошені на благодійний вечір і що 42-й президент США з готовністю погодився сфотографуватися з ними на пам'ять, викликали бурю емоцій в американському суспільстві. Блогери пересилають один одному фотографію, забезпечуючи її уїдливими коментарями.

Відгуки, в основному, втім, жартівливі й добродушні. Таша Рейн і Бруклін Лі запевнили, що Клінтон до них не чіплявся — дівчата самі підійшли і попросили дозволу сфотографуватися. Охоронець політика спочатку перегородив їм дорогу, однак Клінтон, за словами дівчат, дозволив їх пропустити і посміхнувся в камеру.