Служив на Херсонщині, патрулював на блокпостах. Відпросився додому на кілька днів, бо хотів зіграти весілля. А перед тим зустрівся з друзями. На парковці цього супермаркету хлопці випили і він, заради жарту, відірвав дорожній знак.

До хлопців вибігли охоронці магазину. Вимагали повернути знак на місце. Віддали його без бою – каже Олександр і думали, що інцидент вичерпаний.

До останнього компанія намагалася уникнути сутички, та нападники виявилися не простими і теж під градусом,
— каже хлопець.

Почали битися. Олександра повалили, гамселили ногами і один з нападників вистрілив хлопцю в груди. Куля пошкодила артерію та нервове сплетіння. Саша втратив багато крові. Права рука досі не працює.

Саме головне перше, що він вже з рукою тому що це поранення могло призвести взагалі до ампутації, якщо би артерію не відновили. Головне те, що він залишився живий, тому що від тої крововтрати, яка виникає від такого поранення, людина може навіть загинути,
— пояснює начальник клініки, де лікується боєць.

Справу одразу намагалися зам'яти – переконаний Олександр. Бо навіть правоохоронці, які приїхали на місце сутички багато чого не брали до уваги.

Стрільця упіймали свідки і передали міліції. На час суду посадили за грати, але заставу призначили лише 24 000 гривень. І за нього її, звісно, внесли. Тож нападник зараз на волі. Адвокат потерпілого сумнівається, що винен лише один з четвірки. Бо троє інших – міліціонери.

Інцидент кваліфікували, як озброєне хуліганство. Та поки іде розслідування, Олександр замість повернутися в АТО, має майже півроку лікуватися.