Фонд має намір не тільки забезпечувати необхідними речами бійців на передовій, а й допомагати пораненим українським військовим, а також сім’ям загиблих воїнів.

Сьогодні БФ "24" вирішив допомогти славнозвісним українським "кіборгам", які боронять донецький аеропорт. Як відомо, у боях за "Донецьку фортецю" беруть участь десятки українських військових і добровольців (95 і 79 десантні бригади, 93 механізована бригада, 3-ій полк спецпризначення, "Правий сектор" і батальйон МВС "Дніпро"), які попри постійні обстріли зберігають в очах віру в перемогу і борються, ризикуючи власними життями.

Вони не зрадять і доведуть війну до кінця. Але їм потрібна допомога. Хлопцям потрібні прилади нічного бачення. Ціна одного – 23 тисячі гривень. Ми плануємо придбати нашим воїнам 10 таких приладів. Для цього нам необхідно зібрати 230 тисяч гривень.

Минулого тижня я була у селищі Пєски під донецьким аеропортом і спілкувалася із нашими захисниками. Це – прості українці, які щодня переживають обстріли із мінометів та "Градів", але їм не байдуже, що буде із нашою країною. Вони не роботи і зовсім не кіборги, як і ми, вони п’ють звичайнісінький чай і їдять макарони. Але вони стоять у холоді, знаючи за що борються,
- каже керівник "Фонду 24" Ірина Вовк, яка їздить волонтером до зони АТО уже півроку.

Аби допомогти "кіборгам" захистити донецький форт, Телеканал "24" віддає 10% рекламних доходів на українську армію. Окрім того, до збору коштів долучаються працівники медіахолдингу і всі небайдужі, які вболівають за наших героїв.

Якщо ви також хочете допомогти нашим "кіборгам" боронити країну, долучайтеся до збору коштів на прилади нічного бачення. Ви можете перерахувати кошти на карту Приватбанку:

5168 7556 1111 1101

Вовк Ірина Олегівна, керівник Благодійного фонду "24"

До слова, ще до створення "Фонду 24" небайдужі допомогли закупити воїнам у зоні АТО (мова не тільки про "кіборгів") на більше півмільйона гривень.

Дізнайтеся більше на нашому сайті: fond.24.ua

А також слідкуйте за нами у соцмережах:

Facebook - facebook.com/fond24

ВКонтакті - vk.com/fond24

Сьогодні кожен українець повинен розуміти важливість свого внеску у побудову нової сильної держави. Допомагаючи нашим бійцям ми формуємо не тільки нове військо, а й викарбовуємо націю!

Слава Україні!