Британець пакистанського походження Амір Хан, хоч і не такий знаменитий як філліпінський чемпіон, отримує від наставника не менше авансів.

"Він один із найкращих атлетів, з якими я зараз займаюсь. Думаю Хан і Пакьяо найкращі бійці у моїй практиці. Коли вони збираються разом, то дуже плідно працюють. Існує чимало розмов щодо їхнього спільного бою, та я не думаю, що це колись станеться. Вони надто сильно один одного поважають, у них дуже міцна дружба", - каже тренер Аміра Хана Фредді Роуч.

А от до кого у Хана точно немає сентиментів це до Ламонта Петерсона. Воно і не дивно, американець прагне відібрати у чемпіона пояси WBA і IBF у першій напівсередній вазі.

"Він дуже небезпечний, зазнав лише однієї поразки у 31 бою, а це багато про що каже. Для мене це буде важким іспитом. Але я спробую зробити те, що у мене виходить найкраще", - заявив чемпіон світу (WBA, IBF) у першій напівсередній вазі Амір Хан.

Хан, до слова, є непоганим нокаутером. 18 із 26 перемог британець здобув достроково. А от українця Андрія Котельника у 2009 на поміст рингу відправити не зумів. Тим не менше тоді, як і у більшості поєдинків, виступав Хан перед рідною публікою. А от із Петерсоном 10 грудня чемпіон захищатиме титул у Вашингтоні.