Про це вона сказала у коментарі УНН.

“Зараз я перебуваю у Сполучених Штатах Америки, і ніяких перешкоджань з боку прикордонного та митного контролю країни не було”, - зазначила регіоналка.

Вона також розкритикувала журналістку Мирославу Гонгадзе, яка на своїй сторінці у Facebook розмістила неправдиву інформацію про анулювання урядом США візи для Бондаренко та Олійника: “По сутності, це відверто слабка журналістська робота із ознаками маніпуляції... Офіційно такої інформації по анулюванню віз чи не наданню віз не дає ніхто. І навіть якщо така інформація є, вона точно могла поступити до неї тільки неофіційно. Її фраза “це офіційно” говорить про повну некомпетентність і непрофесіоналізм”, - наголосила Бондаренко.

Читайте також: Поїду до США, подивимося, що буде, — Бондаренко

Зазначимо, вчора Олена Бондаренко у складі української делегації вилетіла у США. Також нардеп зауважила, що не має ніякої офіційної інформації щодо заборони для неї в’їзду на територію США.

Нагадаємо, раніше Мирослава Гонгадзе повідомила, що депутатам від фракції Партії регіонів заборонили в'їзд до США: "Так шановні, тепер це вже офіційно - Олійник і Бондаренко заборонено в’їзд у США. Клюєв під питанням".

Посольство США скасувало візи декількох громадян України, пов'язаних із застосуванням сили. Держдепартамент розглядає подальші кроки проти цих людей.

Представник Держдепу Марі Харф уточнила, що США анулювали візи ряду українських чиновників, опозиціонерів це не стосується.