"За оперативними даними групи "Інформаційний Опір", сьогодні вночі, під час прориву через держкордон з території Росії автоколони з найманцями зі зброєю, і бойового зіткнення з прикордонниками наряду відділу прикордонної служби "Бірюкове" Луганського загону, бойовики зазнали втрат", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, одного з російських бойовиків знищено, один важко поранений.

Тимчук також повідомив, що українські прикордонники захопили один мікроавтобус і два легкових автомобіля зі зброєю. Однак кілька вантажівок прорвалися на територію України.

"За попередніми даними, мова йде про "КамАЗ" зі складу автоколони, яка вчора була ідентифікована на російській території поблизу держкордону біля Донецької області", - зазначив він

"За нашими даними , про прорив в оперативному режимі був оповіщений штаб АТО. Проте з невідомих причин ефективні заходи щодо посилення прикордонників та запобігання прориву не були прийняті", - додав Тимчук.

Нагадаємо, Держприкордонслужба заявила про розташування на російській території вантажівок з озброєними людьми, які готові перетнути кордон з Україною.