Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Зафіксовано всього 7 обстрілів із різного виду зброї (для порівняння, за вівторок обстрілів було 17). У середу під вогневу агресію бойовиків ЛНР потрапили населені пункти Кримське, Чорнухине та Станиця Луганська. Після 17-ї години Кримське обстріляли з мінометів", - сказано у повідомленні.

За інформацією Москаля, руйнувань житла та інфраструктури немає, ніхто з мирних мешканців не постраждав.

Протягом дня селище Чорнухине періодично обстрілювали з автоматичної зброї, а на околицях Трьохізбенки лунали залпи з артилерії.

У Станиці Луганській вночі чулися вибухи снарядів від важкої артилерії, періодично спалахували короткочасні перестрілки з автоматичної зброї.

Інформації про руйнування чи постраждалих мирних мешканців немає. Зараз у традиційно гарячих точках Луганщини — Станиці, Кримському, Щасті, Трьохізбенці — спокійно, - зазначив Маскаль.

З початку анонсованого перемир’я на Луганщині ще жодного дня не було реальної тиші. Найменше обстрілів було минулого четверга (11.12) — три, найбільше — позавчора (16.12) — 17, - повідомляє голова Луганської ОДА.

Нагадаємо, ніч у зоні проведення АТО пройшла відносно спокійно. Проте терористи тричі здійснили збройні провокації. Про це повідомляє прес-центр АТО.