"Бандити не залишали спроб атакувати наші зміцнення в новому терміналі аеропорту "Донецьк". Кілька разів з їхнього боку відкривався вогонь з озброєння танка, автоматичного гранатомета і стрілецької зброї. Один раз терористи спробували сходити в лобову атаку, проте їх прагнення не увінчалося успіхом. Захисники нового терміналу аеропорту змусили бандитів відійти, залишаючи на полі бою тіла своїх соратників. Моральний дух терористів після гідної відсічі наших кіборгів сильно впав", - наголошується в повідомленні прес-центру.

У прес-центрі такожзазначили, що бойовики в п'ятницю 29 разів намагалися розхитати бойові порядки українських військ по всій протяжності фронту.

Найбільша їх активність проявлялася на Донецьком, Луганськом і Дебальцевському напрямках.

У зону ураження артилерії і "Градів" терористів потрапили населені пункти Кримське, Трьохізбенка, Вільхове, Березове, Опитне, Нова Григорівка, Чернухіно, Орлово-Іванівка, Міус.

Нагадаємо, терористи атакують усю лінію розмежування у районі Донецької області. Найбільше обстрілюють Донецький аеропорт. Інформація про події на летовищі, утім, суперечлива. У керівництві АТО пояснюють — старий термінал не здають. Самі "кіборги" кажуть, що бійці тримаються незважаючи на масовані обстріли.