Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук,

Крім того, у район селища Вергулінка (Перевальський район Луганської області) перекинута російська ротна тактична група на БМП-2.

В районі н.п. Ольгинка, Докучаєвськ, Новотроїцьк продовжується зосередження ударної тактичної групи російсько-терористичних військ. До її складу протягом останніх діб прибуло 4 РСЗВ БМ-21 "Град" і до 2-х 6-гарматних батарей гаубиць Д-30. Зафіксовано прибуття комплексу засобів автоматизації управління вогнем артилерії типу 1В12-3 "Машина-М", а також російського мобільного командно-спостережного пункту 1В126 "Капусник-Б",
— зазначив Тимчук.

За його словами, наразі триває перекидання з території Росії партій паливно-мастильних матеріалів – за останню добу на Донбас увійшло до 10 бензовозів. Основна їх частина направлена в район Донецька.

Крім того, як зазначив експерт, у Шахтарську спостерігається скупчення підрозділів регулярної армії РФ і техніки, а з місцевої лікарні у невідомому напрямку вивезені всі поранені з числа місцевих бойовиків.

До слова, за минулу добу російсько-терористичні війська 5 разів намагалися штурмувати опорні пункти українських військ поблизу населених пунктів Старогнатівка, Невельське, Попасна і 2 рази - аеропорт Донецька.