Про це повідомив координатор “Інформаційного опору” Дмитро Тимчук. За його словами, у цьому районі терористи додатково сконцентрували ще як мінімум 8 установок реактивних систем залпового вогню і до 12 гармат ствольної артилерії. Відзначається підтягування противником на позиції в район Горлівки самохідної артилерії (САУ 2С1 "Гвоздика") — з боку Макіївки пройшло 4 одиниці у супроводі двох критих автомобілів "Урал".

Південніше Донецька російсько-терористичні війська продовжують перегрупування своїх сил, посилюючи угруповання на напрямку Оленівка — Донецьк. В район між н.п.Старобешево і Стила висунулася тактична група — близько 120 бойовиків, 6 танків, 12 бойових броньованих машин (ББМ), 4 протитанкові гармати МТ-12.

У районі між Ясинуватою і Горлівкою противник продовжує посилювати свою тактичну групу з метою контролю за трасою Донецьк — Горлівка, періодично намагаючись просунутися в бік Авдіївки.

Однак домогтися відчутного відтискування українських військ терористам не вдається. Протягом останньої доби зафіксоване перекидання противником з Донецька і Єнакієвого в цей район додаткових сил (головним чином зі складу бандформувань “Восток” і “Оплот”) - всього до 550 осіб і 14 одиниць бронетехніки,
— повідомив Тимчук.

Спостерігається інтенсивне проходження колон постачання через Луганськ (по 3-4 колони на добу, не менше 10 одиниць автотранспорту в кожній) в напрямку на Алчевськ — Стаханов — Первомайськ. Здійснюється перекидання боєприпасів, озброєння та військової техніки (до 10-12 одиниць за добу).

Нагадаємо, бойовики відійшли від своїх проміжних позицій в районі Новоолександрівка – Калинове, Світлодарськ – Луганське. Також не увінчався успіхом їхній наступ на Станицю Луганську та Щастя.