Червоною доріжкою цього вечора продефілювали Шарліз Терон, Аль Пачіно, Анджеіна Джолі, Бред Пітт, Джордж Клуні, Олівія Вайлд, Мішель Вільямс та багато інших. Подія, зазначимо, відзначила роботу акторів та режисерів у 2011-му та їхні кар'єрні досягнення загалом.

Окрім акул шоу-бізнесу кілька почесних статуеток дісталося й новачкам в індустрії, які мають надію на перемогу у наступних церемоніях нагородження кінозірок, що відбуватимуться впродовж наступних 2-ох місяців, серед них "Золотий Глобус" та "Оскар". Досвідчений Клуні радить першопрохідцям святкувати з усіх сил.

"Якщо ви можете пити алкоголь - пийте, думаю це хороша порада, на червоній доріжці мене це завжди рятує", - радить актор Джордж Клуні.

Джоржу Клуні цього вечора дісталася одна з найпочесніших нагород - "Премія Головуючого" за роботу сценариста, актора, режисера і продюсера у картинах "Березневі Іди" та "Нащадки".

Серед переможців у мужньому легіоні тут також Бред Пітт за участь у стрічках "Людина, яка змінила все" і "Дерево життя", Гарі Олдман з фільмом "Шпигун, вийди геть!", режисер Стівен Долдрі за проект "Надзвичайно гучно і неймовірно близько" та Говард Шор з "Хранителем часу". Тоді ж як серед представниць прекрасної статі лауреатів фестивалю у Палм-Спрінгс - Джессіка Частейн, Октавія Спенсер, Гленн Клоуз та Мішель Вільямс.