Княженко каже, що до Булатова нікого наразі не пускають, навіть дружину. Поруч із палатою продовжують чергувати депутати. Поки тут перебуває УДАРівка Наталія Агафонова.

Читайте також: Пайєтт відвідав Булатова в лікарні

Окрім того, впродовж дня до "Бориса" навідуються журналісти, зокрема іноземні, та слідчі. Останні то хочуть вручити ордер на арешт, то взяти свідчення (ті, які займаються справою про його викрадення).

Як додає товариш Булатова, в холі клініки з’являються люди, схожі на правоохоронців у цивільному, у них — маленька відеокамера.

Княженко підтвердив, що Булатову пропонують виїхати на лікування до Німеччини, але наразі нічого не відомо про переговори з цього приводу.

Нагадаємо, зниклого активіста Автомайдану Дмитра Булатова знайшли в селі Вишеньки під Києвом. З численними травмами його доставили у клініку "Борис".

Наступного дня міліція оголосила Булатова й ще кількох автомайданівців у розшук.

У міліції повідомили, що Булатов фігурує у двох кримінальних провадженнях: як потерпілий – за фактом його викрадення (ст. 146 Кримінального кодексу України), і як підозрюваний – у кримінальному провадженні за фактом масових заворушень (ст. 294 Кримінального кодексу України).