Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"01.02.2014, я - як адвокат був призначений Дмитру Булатову через Київський міський центр безоплатної вторинної правової допомоги. Для надання своєму підзахисному правової допомоги, 01.02.2014, я приїхав в клініку "Борис" за адресою м. Київ, пр-т Бажана, 12-А.
Там я виявив, що мій підзахисний перебуває у відділенні інтенсивної терапії. Беручи до уваги його стан здоров'я, я офіційно заявив слідчому про те, що вважаю неможливим проведення будь-яких слідчих дій за участю мого підзахисного", - повідомив адвокат.

Мірошник також повідомив, що Булатова підозрюють у скоєнні особливо тяжкого злочину. Участь адвоката у такому кримінальному провадженні обов'язкова, а будь-які слідчі дії без адвоката неможливі.

"Зі своєю професійною правовою позицією вважаю необхідним ознайомити громадськість", - додав він.

Нагадаємо, два десятки правоохоронців займаються справою про викрадення активіста Дмитра Булатова. Щоправда жоден з них не може поспілкуватись з постраждалим - лікарі та народні депутати не дають змоги.

Як відомо, лідера Автомайдану знайшли 30 січня - через тиждень після його викрадення. Невідомі, як розповідає сам Булатов, розпинали його, відрізали вухо, проколювали руки, ноги та тулуб.