Він опублікував у Facebook звіт про всі гроші, зібрані раніше для Автомайдану.

“За час, який я збирав гроші було:
820 тис 603 грн - зібрано
607 тис 870 грн - витрачено на потреби Автомайдану
212 тис 733 грн - залишок , який передано до штабу
172 тис 547 грн - зібрано і витрачено на потреби Автомайдану (карта Приват)”, - зазначив Булатов, додавши, що звіту довго не було, бо арешт з рахунків було знято тільки недавно.

“Мені дуже боляче спостерігати за всім, що відбувається там зараз. Чесні, хоробрі люди, які не замислюючись сідали в машини і їхали назустріч реальній небезпеці, зараз займаються підкилимними інтригами”, - заявив Булатов.

“Неможливо змиритися з тим, що тепер, коли в країни дійсно з'явився шанс змінитися, під вивіскою Автомайдану орудують кілька людей з яскраво вираженими політичними і бізнес-інтересами. Що цілу армію простих, рядових Автомайданівців елементарно підставляють, видаючи нібито від імені Автомайдану гучні “викривальні” заяви”, - зазначив активіст.

Булатов вважає, “щоб насправді поміняти країну , зараз потрібно працювати”, а не грати у “войнушку” і бути “професійним революціонером”.

Читайте також: Булатов: Я створюю дискомфорт доволі серйозним людям, мені погрожують

“Я відзвітував про витрачені кошти і щиро дякую кожному простому українцеві, який нам допоміг, коли це було так необхідно. Я передаю 212 тисяч гривень, нарешті розблокованих на рахунку організації, тим хлопцям, яким досі не компенсували спалені автомобілі. Штаб повинен спільно вирішити, кому, на що і скільки з цих грошей виділити”, - додав Міністр молоді та спорту.

Нагадаємо, Міністр молоді і спорту України, автомайданівець Дмитро Булатов звинувачує деяких автомайданівців у просуванні власних інтересів, зокрема, Сергія Кобу, Сергія Хаджинова і Олексія Гриценка.