"22 січня я поїхав на своєму авто у справах, мав кілька зустрічей. Коли мені розповіли, що влада арештовує мої рахунки й майно, я поставив свою машину, сів на таксі і поїхав до банкомату, аби зняти гроші зі своїх банківських карток. Коли під’їхав до банкомату, то помітив близько 10 людей спортивної зовнішності, вони були схожі на так званих "тітушок". Я відійшов, аби вони пішли" — каже активіст.

Усі ці події, каже Булатов, відбувалися у Києві, на розі вулиць Закревського і Маяковського.

Коли я чекав біля дороги, отримав удар в потилицю. Тоді мене підхопили і закинули в мікроавтобус, де ще кілька разів ударили по голові, а тоді близько години кудись везли...
— каже Булатов.

Його відвезли до якоїсь кімнати, де було ліжко і відро, щоб ходити в туалет. Щодня, каже активіст, його били по голові.

Поклали на підлогу, на обличчя — мокру ганчірку і били по ній. Я почав захлинатися. Щодня проводили допити. Можливо не так багато, але сильно і професійно. Я, як людина, що займається спортом, можу сказати, що били професіонали,
— додає автомайданівець.

Ці люди, згадує Булатов, цікавилися , хто дає гроші на Майдан, скільки дає американський посол і чиї ми виконуємо накази. Звинувачували мене в тому, що я американський шпигун. Всі наші розмови знімали на відеокамеру і це тривало кожного дня", — каже він і додає, що найбільше було питань про "поїздки до Медведчука", а також в Межигір'я, до Захарченка, Пшонки.

Їсти йому давали шинку, шматок хліба, сир, воду, у якої був поганий запах. У приміщенні також був поганий запах.

Окрім того, невідомі погрожували йому виколоти око і відрізати вухо. Вухо йому таки надрізали.

Потім порізали мені щоку, з якої дуже довгий час текла кров,
— додає активіст.

Після кількох днів тортур його близько години везли до невідомого місця, тоді викинули у лісі і поїхали.

Булатов припускає, що викрадачами міг бути російський спецназ.

Вони розмовляли російською. Мова була трохи розтягнутою, я це називаю акцентом, — додає він.

Він близько 15 хвилин блукав лісом допоки не дійшов до першого будинку, де горіло світло. Проте люди злякалися і не відчинили двері. Тоді він став ходити селом (село Вишеньки, — "24") і таки в одній хаті йому відкрили.

"Спершу подумали, що я просто п’яний, але я став говорити, що я Булатов. Вони впустили мене до будинку. Я попросив зателефонувати до моїх друзів, які спершу не повірили, що це дійсно я, тоді я все ж попросив трубку і сам прокричав, що це я. Люди, які мене прихистили, хотіли викликати міліцію, але я просив їх не робити цього і пояснював, що міліція за одне із бандитами", — згадує Булатов.

Як відомо, зниклого активіста Автомайдану Дмитра Булатова знайшли в селі Вишеньки під Києвом 30 січня. Сам активіст розповів журналістам, що невідомі били його, катували, відрізали йому вухо та навіть розпинали. У Булатова є проколи на руках.

Нагадаємо, побитий активіст Автомайдану Дмитро Булатов прибув на лікування у Литву.