"Щоб цікавіше було слухати людині, яка вже любить таку музику, таку стилістику, а не таку групу, щоб їй було більше цікаво слухати в себе вдома, в наушниках, в машині. І наблизити максимально якість звуку до того, якою ми б хотіли її вам дати", - каже лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

Музиканти кажуть, що альбом писався протягом півроку. Не так давно, гурт додав "року" не лише до звучання пісень, але і у склад. До Андрій Хливнюка, Мухи та Валіка доєднали 2 музиканти: Олександр Люлякін - барабани та Денис Левченко - бас-гітара.

"Музика зовсім не схожа на попередні 3 альбоми. На мою думку, це все зовсім інший "Бумбокс", зовсім інша музика. Хоча люди, які її грають, залишились тими ж самими", - каже учасник гурту "Бумбокс" Андрій "Муха" Самойло.

Презентацію альбому в Києві музиканти об'єднали із великим концертом, куди з'їхались шанувальники з усієї України і не тільки. Виступ транслювали в режимі on-line в Інтернеті.

"Навіть за кордоном, на серйозних майданчиках on-line трансляція не проста річ, це досить складна річ. І Україна, яка поки що не є у загальній концепції, у загальній матриці світовій, хвала Богу, ми досягли, ми зробили серйозний прорив". - вважає продюсер Едуард Клім. .

"Бумбокс" готує для шанувальників ще один сюрприз. Незабаром презентують інтернет-фільм, присвячений виходу 4-ої платівки "Середній вік".