"У нас немає достовірної інформації, що це було, тому що в Будинок профспілок слідчо-оперативну групу Шевченківського райуправління не пустили. Співробітники міліції намагалися оглянути місце події, але люди, які називають себе комендантами, вийшли і сказали, що не впустять нас, і проведуть власне розслідування. Яке - незрозуміло...Тобто, у нас немає інформації, що це була за речовина, що це був за пристрій, і за яких обставин воно вибухнуло", - повідомив на брифінгу начальник ВЗГ МВС України Сергій Бурлаков.

Читайте також: Парубій розповів подробиці вибуху в профспілках

Його здивувала така позиція протестувальників.

"Якщо вони намагаються встановити істину, має бути проведене повне розслідування. А так складається враження, що істина не потрібна. І нам щось не хочуть показувати, щось приховують від суспільства", - додав він.

Нагадаємо, вчора, 6 лютого, у Будинку профспілок на столичному Майдані Незалежності стався вибух невідомого об’єкту, внаслідок чого постраждав чоловік, йому відірвало кисть руки і пошкодило очі.

Ще одним постраждалим в результаті вибуху виявився неповнолітній мешканець Львівщини, який отримав термальні опіки очей.