"У палаці може розміститися до сотні гостей. Столи встановлюються в Італійському дворику, який вперше за 100 років капітально відремонтували. Завозиться спеціальний посуд. Страви всі теж привезуть, оскільки в палаці немає своєї кухні", – розповів один із працівників палацу.

Водночас, місцеві мешканці очікують, як і в попередні роки, вечірній феєрверк. Місцеві шляховики дуже швидко латають дорогу, на допомогу їм приїхали навіть студенти-практиканти з Луганська. На основних трасах кілька днів уже чергують додаткові пости ДАІ, а з узбіч доріг прибрали усіх нелегальних торговців сувенірами і ялтинською цибулею.

Місцеві чиновники не натхненно розповідають, що подарують Президентові. Подарунок гаранту готують й у Раді міністрів Криму. Джерела повідомляють, що це буде або картина з кримським пейзажем, або ікона.

Як відомо, українському Президентові Вікторові Януковичу сьогодні, 9 липня, виповнюється 63 роки.

Партія регіонів у День народження бажатиме Януковичу, аби він залишився біля керма держави до 2020 року і подарує історичну книгу.

Представники української опозиції кажуть, що на День народження Віктора Януковича не планує ні вітати його, ні організовувати акції протесту.