"Рішення WBA приймали вночі. Звичайно, ми ним незадоволені. Є речі, які нас не влаштовують, і ми будемо їх оскаржувати, у тому числі - і в суді. Тут є процедура, і такі рішення так просто не проходять. Ми пригнічені подією, тому будемо відстоювати свої інтереси. Розподіл призового фонду - це те, що ми будемо оскаржувати", - повідомив менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов.

Представник російського боксера визнав, що у правилах WBA не прописаний принцип розподілу гонорарів між "суперчемпіоном" і "регулярним чемпіоном" у разі проведення торгів, але додав: "Під час усних консультацій з WBA ми дізнались, що в цій ситуації застосовують правило 55% на 45%. Тому тут тлумачення своїх власних правил викликає у мене багато питань".

Нагадаємо, Всесвітня боксерська асоціація прийняла окреме рішення щодо розподілу гонорарів у поєдинку Володимир Кличко - Олександр Повєткін. Сподівання представників російського боксера не підтвердились.

Відповідно до постанови WBA, якщо сторони боксерів знову не домовляться про бій, у разі проведення торгів гонорари боксерів розподілять наступним чином: Володимир Кличко - 75%, Олександр Повєткін - 25%. В такій же пропорції розподіляють гонорари між звичайним чемпіоном і обов'язковим претендентом на його титул.