У заяві зазначено - лідер УДАРу образив Черновецького, повідомивши, що останній за часи керування столицею своїми діями наніс збитків на понад 70 мільярдів гривень. Втім, докази суддя вивчити досі не може.

“Прокуратура впродовж трьох місяців на сьогодні не може нам вказати число протестів прокуратури, які були внесені на ім’я Черновецького у відповідь на ті порушення норм чинного законодавства, які відбувалися в місті Києві. Тобто на сьогодні правоохоронні органи і КМДА своїм ненаданням доказів затягують цей процес”, - каже представник В.Кличка Володимир Бондаренко.

“Рекомендації прокуратури в даному процесі не мають ніякої ролі, оскільки є довідка прокуратури про те, що проти Черновецького не порушувались жодні кримінальні справи. Про які правопорушення або злочинні дії ми можемо говорити, якщо є відповідна довідка прокуратури”, - каже представник Л.Черновецького Юрій Демченко.

Наступне засідання суду відбудеться 1 червня. Головуюча у справі оголосила перерву, в очікуванні необхідних довідок від Генпрокуратури.