Серед злочинів Олександр Тимошенко назвав вбивства Ахатя Брагіна, Олександра Момота, Сергія Романа, Сергія Гуцула та ще "цілого ряду керівників злочинних груп впливу".

"Слід відповісти за вбивства понад 5 тисяч ні в чому не винних хлопців, які були в службах теперішніх вождів України і стали свідками їхньої діяльності. Їх кістки і трупи до цього часу кричать у закинутих шахтах Донбасу", – каже Тимошенко чеській газеті "Українська преса".

Поміж того, він зауважує, що чинній владі доведеться постати перед судом "за зраду державних інтересів України" через підписання Харківських угод, "поступову здачу національної газотранспортної системи, підкуп депутатів парламенту, "тотальну корупцію у всіх гілках влади".

"Звертаюся до міжнародної спільноти не вірити жодному слову, яке звучить від Януковича, Пшонки, Кузьміна, Хорошковського про відсутність в Україні політичних переслідувань. Ці люди організовують в Україні терор і ведуть її до диктатури", – додає Олександр Тимошенко.

Нагадаємо, 4 квітня син вбитого народного депутата Євгена Щербаня Руслан вважає екс-прем’єр-міністра Юлію Тимошенко причетною до вбивства його батька і закликає прокуратуру провести розслідування.

У ГПУ заявили, що допитають Тимошенко і Лазаренка щодо вбивства Євгена Щербаня.