Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг"

Лідером народних симпатій залишається Блок Петра Порошенка, за якого віддали б свій голос 16% опитаних. За Об’єднання "Самопоміч", "Опозиційний блок" та "Батьківщину" проголосували б близько 10% респондентів. Ще 6% підтримують "Радикальну партію" та "Громадянську позицію", близько 5% – "Правий Сектор", близько 4% – "Свободу", близько 3% – "Народний Фронт" та КПУ.

Згідно з дослідженням, чоловіки більше підтримують "Свободу", "Правий Сектор" та "Народний Фронт". А жінки більше симпатизують "Радикальній партії", КПУ ТА "Самопомочі".

КПУ, "Батьківщину", "Радикальну Партію" та "Опозиційний Блок" підтримують виборці з меншими доходами. А от середній клас готовий голосувати за "Народний Фронт", Громадянську позицію та БПП "Солідарність". Натомість "Самопоміч", "Свободу", "Правий Сектор" підтримують люди з вищими доходами.

Нагадаємо, вибори ще не почалися, а брудні технології вже використовуються на повну. Один з можливих кандидатів в мери Житомира вирішив скористатися позитивним іміджем Громадського "Об'єднання "Самопоміч".