Одарченко повідомив, що учасники мітингу у вівторок доручили йому, як народному депутату, передати резолюцію Президенту, прем’єру і голові Верховної Ради.

"У резолюції чітко зазначено, що нехтуються права громадян України, які закріплені Конституцією. Не дивлячись на рішення судів, людям не виплачуються гарантовані Конституцією України соціальні виплати", – зазначив він.

За словами Одарченка, у резолюції мітингу люди також висловили своє обурення діями міліції у Донецьку проти інвалідів-чорнобильців, внаслідок яких загинув учасник акції протесту Геннадій Конопльов.

"Учасники мітингу наголошують, що це був свідомий злочин, оскільки міліція знала в якому стані знаходяться люди, вона знала, що вони не можуть звідтіля вибігти по команді, і вони йшли на те, щоб цих людей, по суті, вбити", – підкреслив Одарченко.

Також він повідомив, що 5 тисяч учасників мітингу одноголосно підтримали відставку керівництва донецької міліції, міністерства внутрішніх справ та Президента Віктора Януковича і розпуску Верховної Ради.

Нагадаємо, сьогодні біля Кабінету міністрів України розпочалась акція протесту низки громадських організацій. В ході акції відбулась сутичка між співробітниками "Беркуту" та активістами громадської організації "Ніхто, крім нас". Силовики відібрали у мітингувальників намет, який ті хотіли встановити у Маріїнському парку.

Разом з тим, як повідомив народний депутат від БЮТ-"Батьківщина" Сергій Пашинський, внаслідок зіткнення з співробітниками "Беркуту" один з чорнобильців втратив свідомість.

Після акції протесту у Маріїнському парку навпроти будинку уряду чорнобильці розбили наметове містечко і оголосили голодування.