Політик зазначив, що ще у лютому 2010 року між ним і Юлією Тимошенко була підписана угода про місце у списку на наступних виборах, проте у виборчому списку його не виявилося.


За словами депутата, таку ж угоду підписали і деякі інші депутати, яких сьогодні немає у списку опозиції.


"Олександр Турчинов сам запросив мене в кабінет, і я підписав бланк з підписом Тимошенко. Це було їх прохання, тому що їм треба було зберегти деяку кількість людей, які не перейшли на сторону влади", - зазначив народний обранець.


Олександр Бондар також додав, що згідно домовленостей, “всі члени опозиційного уряду мають бути членами наступного парламенту".


Нардеп зазначив, що, люди, які були опонентами "Батьківщини", сьогодні перебувають у прохідній частині списку, а людей, які весь цей час підтримували Тимошенко" там немає", - зазначив Бондар.


Депутат також зауважив, що "Коли Тимошенко посадили, в мене вже виникли сумніви, тому що я добре знав, хто залишається в керівництві "Батьківщини". Я ще з радянських часів не сприймаю комсомольських функціонерів", - зауважив політик.

Нагадаємо, оприлюднення виборчих спискув опозиції викликало невдоволення ряду політиків, які можуть залишитися без парламентського мандата. Деякі політики від опозиції мають на меті провести позачерговий з’їзд 9 серпня, на якому планують звернутися до Юлії Тимошенко.