"Динамо" - дуже сильний клуб, головний наш конкурент. Я з глибокою повагою ставлюся до цього клубу. Я хочу сказати, що тут динамівським уболівальникам також треба набратися терпіння. Ігор Суркіс – дуже досвідчений президент. Він давно у футболі, він точно розуміє та знає, що робить. Я переконаний, що в цього клубу майбутні перемоги попереду, і ця команда буде радувати своїх уболівальників і складати нам величезну конкуренцію", - розповів Рінат Ахметов в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

Про це повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

За словами Ахметова, якщо "Динамо" погано, то це не означає, що добре "Шахтарю". Президент "гірників" тільки хоче, щоб "Динамо" громило усіх, крім їхньої команди.

Читайте також: Мілевський: Я не втік, а пішов з високо піднятою головою

"Я не вважаю, що, якщо в них погано, нам від цього краще. Нам від цього гірше. У Лізі чемпіонів, у Лізі Європи, на європейській арені ми всі вболіваємо один за одного, тому що ми всі приносимо очки до скарбнички. І це дуже важливо. Я переконаний, що "Динамо" вийде з групи. У Лізі Європи динамівці вийдуть із групи – запам'ятайте мої слова", - наголосив він.