Про це повідомляє прес-служба "Укрспирту".

Як повідомляється, працівники профспілки ДП "Укрспирт" звернулись до батальйону "Айдар" з проханням захистити підприємство та свого директора Михайла Лабутіна від "свавілля Генеральної прокуратури та Державної фіскальної служби до з’ясування всіх обставин".

Директор мав дати екстрений брифінг у Центрі кардіології та кардіохірургії і розповісти, що відбувається в спиртовій галузі, хто "кришував" корупційні схеми і сьогодні чинить тиск на директора "Укрспирту". Об 11.45, за оперативною інформацією бійців "Айдару", представники фіскальної служби та слідчі прокуратури мали вивезти директора "Укрспирту" Лабутіна, а якщо не вдасться, застосувати препарати, які спровокують серцевий напад аби він замовк навічно… Тому, добровольцями, які охороняли Лабутіна було прийнято рішення перешкодити цим планам і вивезти директора в безпечне місце,
— вказано у повідомленні.

Наразі Лабутін готує відео-звернення. Також він планує провести зустріч з журналістами, щойно зникне загроза його життю.

Раніше сьогодні стало відомо, до генеральний директор ДП "Укрспирт" Михайло Лабутін викрадений невідомими озброєними людьми з лікарні.

Нагадаємо, Генпрокуратура винесла повідомлення про підозру генеральному директору ДП "Укрспирт" Михайлу Лабутіну у розтраті 172,5 млн гривень та ухиленні від сплати податків.