Дівчина з позивним "Лютик" з Дрогобича. Трагедія трапилася на Донеччині – Ірина підірвалася на розтяжці. Від того жахливого дня, коли пролунав вибух пройшло менше двох тижнів. Ірина перенесла дві операції, з нею працювали психологи. Рани дівчини загоюються, психічне здоров'я потроху відновлюється.

Дівчина пішла на фронт з першого курсу Дніпропетровської медакадемії. Рідні про це дізналися вже по факту – єдина донька оберігала хвору матір. Про поранення родичам повідомили волонтери – нині вже вона цілодобово чергує біля Ірини.

Лікарі Мечникова провели усі необхідні операції. Тепер героїня потребує реабілітації. Її спеціально для Ірини підготували американські військові медики — з шпиталю у Род-Айленді. Унікальна методика дозволяє втричі скоротити термін відновлення.

У лікарні Мечникова для Ірини вже підготували посаду психолога. Як тільки відновиться фізично й морально, приступить до роботи.

Звичайно хочеться продовжувати роботу в галузі, що стосується надання допомоги українським бійцям. Якщо я за станом здоров’я не зможу поїхати на передову, то я рада надати психологічну допомогу тим, хто пережив таке ж, як і я,
— розповідає дівчина.

Реквізити для допомоги:

4149 4978 3143 8827 – Приватбанк (для гривні) рахунок на ім'я мами Ірини Іванюш Ганни Петрівни.

4149 4978 3143 8819 – Приватбанк (для євро) на ім'я Іванюш Ганни Петрівни.

4149 4978 3143 8801 – Приватбанк (для долара) на ім'я Іванюш Ганни Петрівни.