Про це йдеться у зверненні, зачитаному Лісіциною під час судового засідання.

У своєму зверненні прокурор попросила суддю визнати Ландіка винним за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу — хуліганство і винести вирок у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.

Однак, враховуючи всі пом'якшувальні обставини по справі, прокурор також попросила змінити вирок на звільнення Ландіка з-під варти з 2 роками випробувального терміну і взяття з нього підписки про невиїзд.

"Краще розстріляйте!", — заявив підсудний після виступу прокурора.

Крім прокурора, під час засідання виступив один з адвокатів Ландика Наталія Суслікова, яка вважає незаконним порушення кримінальної справи проти її підзахисного, а також сфальсифіковане слідство.

Вона попросила суд звільнити Ландіка з-під варти в залі суду.

Суддя Попова оголосила перерву, після якої виступив другий адвокат обвинуваченого, а також сам обвинувачений.

Нагадаємо, 4 липня вночі в ресторані "Баккара" в Луганську син народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка, депутат Луганської міськради Роман Ландік побив Марію Коршунову.

7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно Романа Ландіка за частиною 3 статті 296 — хуліганство Кримінального кодексу України. Його оголосили в розшук і затримали в Краснодарі у Росії.

21 вересня Романа Ландіка екстрадіювали з Росії до України для притягнення до кримінальної відповідальності, а 24 вересня — етапували до Луганська. 26 вересня Ленінський районний суд Луганська залишив Романа Ландіка під вартою до виголошення вироку. 31 жовтня стало відомо про те, що Роман Ландік і Марія Коршунова підписали мирний договір.