"Передусім, за що можна поважати президента? Людина – відкрита, людина хоче для України зробити дуже багато, дуже добре. Всі президенти, які були за час незалежності, казали, що ми інтегруємося в Європу, але ніхто цього не зробив. Зараз бачимо крок. Єдиний президент, який відкрито йде до Європи", — сказав він в інтерв’ю Zahid.net.

Читайте також: Нечисть повертається, — Луценко про нового губернатора Львівщини

Губернатор також зазначив, що Кримінально-процесуальний кодекс було прийнято і підписано Президентом України, тож, додає він, уже немає також практики, аби "пальцем на когось показували і він повинен сидіти".

"Як можна не поважати президента? Як ми можемо говорити, що в нас будуть фальсифікації виборів, коли люди будуть самі за нього голосувати? Ми маємо місто, європейське місто Львів, яке найближче з усіх до Європи. Скільки сюди туристів приїжджає, скільки людей виїжджає в Європу… Я думаю, що не так для Сходу і Центральної України, як для Львова президент зробив найбільше", — наголосив Сало.

Нагадаємо, наприкінці жовтня у Львові змінили голову Львівської обласної адміністрації. Ним став Олег Сало, який очолював міліцію Івано-Франківської області. Указом Президента Віктора Януковича звільнено колишнього голову Віктора Шемчука.