У телефонній розмові з кореспондентом "ІТАР-ТАСС" Валуєв зізнався, що чекає цікавого та красивого бою. На його думку, поки що рано говорити про котрогось з боксерів, що він однозначно переможе.

Серед плюсів Олександра Повєткіна екс-чемпіон світу назвав цілеспрямованість.

"Треба йти до кінця, битися до останнього. Плюс бій відбувається в рідних стінах. Арсеналу ударів, які є в Олександра, у разі прориву на більш зручну для нього, ближню дистанцію, достатньо, щоб здобути перемогу. Але це дуже нелегко зробити з таким досвідченим суперником, як Кличко", - вважає Микола Валуєв.

Читайте також: Повєткін не всидів і кинув виклик Кличку [ВІДЕО]

На його думку, "з боку Повєткіна можуть бути сюрпризи, на які Володимир може й не сподіватись".

"Я їх не знаю, не хочу перевтомлювати Сашу запитаннями... Він весь час присвячує своїй підготовці", - також наголосив Валуєв.

Як відомо, бій чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Володимира Кличка та "регулярного" чемпіона за версією WBA Олександра Повєткіна відбудеться в Москві на "Олімпійському" 5 жовтня.

На думку чемпіона світу за версією WBC в надважкій вазі Віталія Кличка, у Москві на "Олімпійському" його молодшого брата підтримуватиме половина стадіону.

До речі, у контракті на поєдинок Володимира Кличка і Олександра Повєткіна передбачено проведення бою-реваншу у випадку поразки українця. Тоді на ринг проти російського боксера зможе вийти навіть Кличко-старший.