"Щойно перевірив інформацію, яка в чергове обурила громаду. Виявляється районного прокурора Врадіївки, якого минулого тижня демонстративно-показово зняли з посади за прикриття злочину,сьогодні уже призначили заступником прокурора в сусідньому Кривоозерському районі!!! В тому ж Первомайському окрузі. Ну хіба не мафія?!! Цю систему треба не реформувати,а докорінно змінювати! Так, як це зробили в Грузії!", – написав Парубій на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, 26 червня у селищі Врадіївка Миколаївської області двоє міліціонерів і таксист затягли в автомобіль 29-річну Ірину Крашкову, вивезли її в лісосмугу біля села Сирово, побили й зґвалтували.

Тоді Генпрокурор Віктор Пшонка одразу своїм указом звільнив прокурора Врадіївського району Миколаївщини і доручив співробітникам центрального апарату ГПУ виїхати до Миколаївської області.

Зараз жінка перебуває в лікарні з переломами черепа, забиттями і рваними ранами.

Через резонансний випадок Україною прокотилася акції протесту із вимогою покарати кривдників і звільнити главу МВС Віталія Захарченка.

Під вартою перебувають підозрювані Дмитро Поліщук, Євген Рябіненко та Євген Дрижак. У цій справі відкрили кримінальне провадження за трьома статтями - заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтування, розбійний напад.