Звісно, зріст у нього і справді невеличкий - всього 162 сантиметри, але керує він найбільшою державою у світі - Росією.

Дмитру Медведєву - 45. За ці роки він встиг побувати на таких державних посадах, які й не снилися простим смертним. Це окрім, посади Президента. А починалося все просто і банально - 14 вересня 1965 року в Ленінграді в родині професора Анатолія Медведєва народився первісток - Дмитро. Хлопчинка зростав, як і всі радянські діти - садочок, школа, ескімо, жовтенята, піонери, перший поцілунок, ну і все таке.

Коли в Медведєві почали проявлятися задатки майбутнього лідера 150-ти мільйонної Росії - невідомо. Звісно, коли в керівництва школи та інституту, де вчився Медведєв, запитували про його минуле, ті неодмінно згадували його природжене лідерство. Проте поза камерою чи диктофоном зізнавались - чинний президент був таким як і всі інші діти.

Як би там не було, але Медвєдєв впевнено прокладав собі дорогу. А почалося все з роботи … двірником! Саме так. Можете собі уявити російського президента, молодшого років так на 25, який завзято мете вулиці рідного Пітера? Ми - ні, але все так і було. У цьому Медведєв зізнався, коли спілкувався зі студентами Тихоокеанського університету.

Вдосталь намахавшись мітлою, Медведєв закінчив університет, потім аспірантуру, потім став викладачем. Згодом працював у Пітерській мерії, переїхав до Москви слідом за своїм знайомим Володимиром Путіним. У російській столиці Медведєв встиг покерувати “Газпромом” і Адміністрацією Президента, став віце-прем’єром … а потім президентом Російської Федерації.

На виборах Медведєва підтримали 52 мільйони росіян. Одразу після інавгурації він взявся реформувати все що можна - ЖКГ, освіту, науку, правоохоронні органи. Встиг Медведєв повоювати з Грузією, підписати договір про скорочення наступальних озброєнь зі Штатами та посваритися зі своїм одвічним соратником Володимиром Путіним.

Принаймні, це красномовно свідчать кардинально протилежні погляди двох можновладців на різні політичні події. Раніше Медведєв і Путін говорили все в унісон.

Чи свідчить це про те, що на виборах президента у 2012 році між ними розіграються запеклі бої за владу, чи це просто черговий піар-хід - покаже лише час. Зараз Медведєв затишно почувається у президентському кріслі. І, будьте певні, так легко він його віддавати не збирається. Навіть Путіну.