Віктор і Людмила

Історія кохання Віктора та Людмили Януковичів розпочалася на заводі. Познайомила їх колишня однокласниця президента. У 1971 році пара розписалася. Шлюб вони взяли у 1997 році. У Віктора та Людмили є двоє дорослих синів.

Юлія й Олександр

Олександр і Юлія Тимошенко одружилися у 1979 році. Тоді Юлії було всього 19 років. Ще до завершення університету Тимошенко народила доньку – Євгенію.

Зараз Юлія Тимошенко відбуває покарання. А її чоловік Олександр перебуває у Чехії.

Леонід і Людмила

Леонід Кучма і його дружина Людмила вже відсвяткували золоте весілля. Разом вони з 1961 року. У 2012 році Кучма в Італії святкував свій день народження та 50-ту річницю шлюбу.

Донька Олена - дружина мільярдера Віктора Пінчука.

Петро й Оксана

Комуніст Петро Симоненко був одружений двічі. З 1974 по 2009 він був одружений зі Світланою. У шлюбі народилося двоє синів.

У 2009 Симоненко одружився з журналісткою Оксаною Ващенко. Пара виховує доньку.

Віктор та Катерина

З першою дружиною Світланою третій президент України Віктор Ющенко познайомився у середині 1970-х. У пари є двоє дітей. У середині 90-х вони розлучилися.

У 1993 році на борту літака, що летів до Америки Віктор Ющенко познайомився з своєю теперішньою дружиною Катериною. У 1998 році вони одружилися, виховують трьох дітей.

Олег і Ольга

Націоналіст Олег Тягнибок одружений з Ольгою. Пара познайомилася на засіданні товариства української мови у 90-х роках. Разом вони їздили у Київ на голодування, на референдум, на футбол. Олег і Ольга виховують трьох дітей.

Леонід і Антоніна

Кравчук все життя прожив зі своєю дружиною - Антоніною. У шлюбі вони вже майже 60 років. Дружина першого президента - вчений, кандидат економічних наук, педагог.

Микола та Людмила

За деякими даними, саме прізвище дружини Людмили після весілля взяв екс-прем’єр. Хоча, за його словами, прізвище успадковане ним від бабусі — Азарової. Також село, де він ріс, називається Азарово. Дружина колишнього глави уряду – викладач. Пара має дорослого сина.

Олег та Росіта

Одіозний український політик Олег Ляшко офіційно не одружений, однак має цивільну дружину Росіту. Пара виховує спільну доньку.

Віталій та Наталія

Дружину Віталія Кличка звати Наталія, у юні роки вона займалася спортом і працювала моделлю. Віталію довелося відбивати майбутню дружину у офіційного нареченого. Пара має трьох дітей.

У 2011 році німецький журнал Gala визнав Наталію та Віталія парою року. Нагороду подружжя отримало в переддень 15-річчя свого весілля. Проте справжнього весілля з сукнею, фатою і всіма належними урочистостями у них не було, тому Наталія досі мріє про нього.

Арсеній і Тереза

Опозиціонер Арсеній Яценюк одружений з Терезою Яценюк. Подружжя має дві доньки.

Петро і Марина

Один із найбагатших українських політиків Петро Порошенко одружений з лікарем-стоматологом Мариною. Пара виховує чотирьох дітей, між старшим сином і молодшими дітьми 15 років різниці.