Інші нардепи вийшли із будівлі Адміністрації президента через 10 хвилин після того, як увійшли туди. За словами Сенченка, охорона не пустила їх на зустріч з Януковичем, аргументувала тим, що їх немає в списках учасників цієї зустрічі.

“Коли ми підіймалися сходами на четвертий поверх, здається, з рівня другого поверху з приміщення вибігла просто братва, це півтора десятка “тітушок” в футболках, хіба що не в шортах – це хтось у джинсах, хтось у спортивних штанах. Тобто, ця публіка, яку ми зазвичай бачимо в якихось зіткненнях за замовленням Партії регіонів, на вуличних акціях. І виявляється – це частина охорони Президента нашої країни”, – розповів депутат.

Окрім того, він відзначив, що нардепи завжди, при всіх президентах, могли заходити до Адміністрації президента, більше того, навіть до приймальні Президента.

“Те, що зараз, – це все загороджене, якісь приголомшливі заходи безпеки від людей, яких обрала країна в якості депутатів, довірила представляти інтереси", – обурюється Сенченко.

Нагадаємо, годину тому до Адміністрації президента на зустріч із Главою держави Віктором Януковичем прийшов Арсеній Яценюк із 30 представниками фракції "Батьківщина".

Тоді депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець повідомив, що поруч зі співробітниками охорони, які пропускали опозиціонерів на зустріч, стояли хлопці у спортивних штанях. Спершу нардепів пустили до зали для прес-конференцій в Адміністрації президента.