“Я нікуди не тікав”, – заявив Михайло Добкін, який вже встиг відвідати Харківську обласну прокуратуру та поспілкуватись з журналістам, передає УНН.

Колишній губернатор Харківщини здивовано розповів, що дізнався про свою начебто втечу зі ЗМІ. Насправді, як запевнив Добкін, йому спокійно вдалось пройти прикордонний контроль.

Єдина проблема, яка виникла, це збій у роботі комп’ютера, за словами прикордонників. Я залишив свій паспорт... я передав їм його з рук в руки, вони мене ідентифікували. Однак їм треба було провести якісь дії з моїм паспортом так комп’ютером... Ми з помічником вийшли з аеропорту та десь хвилин 30 прочекали. Потім мій помічник спілкувався з прикордонниками і запитав, чи можемо залишити паспорт. Ми поїхали, – додав він.

За словами Добкіна, під час проходження прикордонного контролю до нього не було жодних запитань. Він також поскаржився, що не може додзвонитись до міністра Арсена Авакова, який не відповідає на дзвінки.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що вночі екс-голова Харківської ОДА Михайло Добкін прилетів з Москви до Харкова і втік з паспортного контролю.