Лікарі зазначили, що Луценко потерпає від болі у шийному відділі хребта. Періодично його турбують головні болі, пов’язані з підвищенням артеріального тиску.

"Синдром ВСД по гіпертензивному типу (ситуаційне підвищення артеріального тиску). Жирова хвороба печінки (стеатоз). Наявність початкових ознак портальної гіпертензії. Хронічний панкреатит, стадія помірного загострення. Підозра на екзокринну недостатність підшлункової залози. Дивертикулярна хвороба сигмоподібної кишки. Хронічний гастрит асоційований з хелікобактер пілорі", - йдеться у висновку медиків.

Лікарі порадили пройти засудженому дообстеження в плановому порядку.

Зазначимо, що до складу комісії лікарів входили провідні спеціалісти з терапії, неврології, гастроентерології та кардіології.

Додамо, ввечері 4 жовтня 2012 року медикаментозного лікування, призначеного після огляду, Луценку не надається. Також не ведеться підготовки до обстеження екс-міністра у стаціонарі.

До слова, колишній міністр Юрій Луценко страждає від старших головних болів і тримається лише на знеболюючих, повідомляє дружина політика.