У Донецьку ніч з 24 на 25 листопада пройшла вкрай напружено. Під інтенсивними обстрілами опинилися Київський, Куйбишевський, Ленінський і Петровський райони. Є численні ушкодження житлових будинків, інфраструктури і комунікацій.

В результаті військових дій 24 листопада в місті загинули 3 мирних жителя, ще 8 осіб отримали поранення різного ступеня важкості. Вранці 25 листопада в місті було неспокійно. Снаряд потрапив в маршрутний автобус №6а. За попередніми даними, загинули 2 людини, 8 — поранено, — повідомляє сайт Донецької міської ради.

Внаслідок попадання снарядів повністю знищено житловий будинок № 128 по вул. Шахтопрохідників, також пошкоджено будинки за наступними адресами — вул. Софійська 17, вул. Куйбишева, 89, вул. Фоміна 2.

Через ушкодження внаслідок ведення бойових дій без водо- і енергопостачання залишаються 6 котелень міста, без опалення — 43 будівлі, в тому числі 34 житлових будинки, 2 лікарні, 3 дитячих садка, 2 школи та 2 підприємства.

Нагадаємо, раніше в соцмережах з'явилась інформація про те, що сьогодні зранку в Донецьку снаряд влучив в автобус, в результаті чого загинули 2 людини.