"Ми всі голосували за Януковича, так ми кричали, тому що думали, що це наш "регіонал", що він дійсно щось зробить для нас. А що ми бачимо? Ці чорнобильці, ці афганці, ми вчителі, шахтарі, будівельники, та коли таке було, що ми живемо як жебраки? Вони говорять, що вони будують дороги, олімпійські ці споруди, ці палаци для подій 12 років, а як ми житимемо? Кому це треба?", - каже мітингувальниця Валентина Олександрівна.

"У нас намагаються забрати все, хоча, говорять, що ми у вас нічого не забираємо, забирають всі. Ці люди звиклися лише обіцяти, робити вони нічого не уміють, тому вони повинні піти", - вважає співорганізатор акції Каміль Валєтов.

Більше тисячі людей зібрав мітинг у Луганську. Політичні прапори тут вирішили прибрати, аби не дорікали. Втім вимоги все ж лунали на політичну тему: розпустити Верховну Раду та провести позачергові вибори. Чорнобильцям з афганцями боліли пенсії та пільги.

А от Західна Україна відреагувала на заклик мітингувати мляво. У Львові під стіни місцевої облдержадміністрації зійшлось близько сотні невдоволених владою людей.